Kindvriendelijke vakantie in Spanje

23-01-2019 door Gastblog: RentalsResales.com

Kids club Marriott

Kindvriendelijke vakantie naar Spanje

Nu het in Nederland weer wat frisser wordt en de herfstvakantie voor de deur staat is het tijd om te kijken wat de vakantieopties zijn voor dit jaar. Vrij veel landen in Europa kennen ook een koude herfst periode, maar waar het in januari, februari en maart wel heerlijk warm weer is, is Andalusië. Bouw nieuwe energie op tijdens een vakantie met kinderen. Lekker samen ertussenuit, genieten van het heerlijke weer en van elkaar. Verlang jij ook naar zonnen onder het genot van een heerlijke verse smoothie in een prachtige kustplaats aan de Spaanse Costa Del Sol dan hebben wij de ultieme luxe kindervakantie voor jou:

Playa Andaluza in Estepona en Marriott Marbella! 

Playa Andaluza Spanje2

Geniet van een luxe vakantie aan een privé costa op 10 minuten rijden van de stad Marbella en gelegen bij het schattige kustdorpje Estepona. Als je je dagen niet spendeert op het strand, dan kun je wel ontspannen bij een van de zwembaden of het ClubHouse met whirlpool, sauna en verschillende spa behandelingen zoals een massage. Bij het Marriott Playa Andaluza is het ultiem genieten van jouw vakantie en voor de hele familie. Voor de kinderen is er namelijk een activiteitenprogramma, of ze kunnen zich kostelijk vermaken bij het buitenzwembad met glijbanen. Er is een tennisveld en pool tafels en ook kun je er mini golf spelen of schaken met gigantische schaakstukken. En zin in een sportieve dag? Dan is er voor de kids een speeltuin met glijbanen, klimmuur en een amfitheater en jij kunt naar het fitness centrum voor een workout of een aerobics les. 

Genieten aan de Costa del Sol in Marbella 

Liever dichterbij de stad verblijven tijdens een luxe vakantie in Spanje? Dan is het Marriott Marbella een goede optie voor jou! Hier word je omringd door een exotische architectuur in een luxueuze stijl en ervaar je de charme en romance van de Mediterraanse kust. Knabbel van een stuk verse vis of geniet samen van Spaanse tapas in een van de restaurants in het hotel en luister naar prachtige Spaanse live muziek in de avonduren. De kinderen kunnen zich vermaken in de Kids Club en er zijn ook verschillende binnen- en buitenzwembaden geschikt voor de gehele familie. Ervaar het comfort van thuis in de 1-, 2- of 3-kamer appartementen en geniet van een huisgemaakt glas sangria of Spaanse wijn. En na deze heerlijke vakantie dit gevoel mee naar huis nemen? 

Mini theater

Marriott Mallorca - Son Antem

Marriott’s Club Son Antem heeft zoveel prachtige voorzieningen dat u het resort niet hoeft te verlaten als u dat niet wenst. Mocht u toch een uitstapje willen maken, dan kunt u de rijke culturele geschiedenis van Mallorca ontdekken door een bezoekje te brengen aan één van de vele musea, te winkelen in Palma de Mallorca of de gezelligheid van een van de vele havens te ervaren. Uiteraard zijn ook de prachtige stranden, de heerlijke lokale gerechten en een wijnproeverij in de een van de vele gezellige restaurantjes een ware must.


Cultureel Marbella 

Trek erop uit tijdens jouw vakantie in Spanje en breng een bezoek aan de mondaine badplaats Marbella. De stad staat vooral bekend om haar vele uitstekende golfbanen en in de buurt van de stad vind je dan ook tien verschillende banen. Sla dus zeker een balletje! Net als veel andere plaatsen in Zuid-Spanje, zie je in Marbella de Moorse overheersing in de architectuur en met name in de wijk Old Quarter. Slenter over de boulevard Paseo Maritimo of spot de dure jetsets in de jachthaven van Puerto Banús. Verder mag je tijdens een bezoek aan Marbella ook de Iglesia Mayor de la Encarnacion en de Fuente de la Virgen del Rocia niet overslaan. De fontein ligt in het gezellige Alameda Park en heeft afbeeldingen van verschillende steden in tegelvorm en de kerk staat bekend om haar hele mooie Maria beelden.

 Marriott Marbella

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie