Abi filmpjes

6 filmpjes
Vierkante Ogen
07:56

Vierkante Ogen

1031
Rode Haren
07:02

Rode Haren

1968
Pinguïn Vrouwtjes
07:29

Pinguïn Vrouwtjes

1821
Samen Spelen
07:17

Samen Spelen

1355
De Joodse Muis
07:24

De Joodse Muis

964
Bordje Leeg
07:14

Bordje Leeg

1461

De beste Abi filmpjes kijk je in het Nederlands op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste filmpjes van Abi die wij hebben kunnen vinden op voornamelijk Youtube. De filmpjes van Abi worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten.

Over Abi

De serie gaat over een Surinaams meisje dat in Amsterdam woont genaamd Abi. Hier maakt zij de nodige dingen mee die ze in de serie laat zien. Hierbij probeert zij de jonge kijkertjes ook echt iets te leren. Iedere aflevering begint op een iets andere manier, maar wel altijd vanuit de flat waarin Abi woont.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Abi zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. Het taalgebruik is aangepast op deze leeftijdsgroep, al kunnen er soms wat moeilijkere dialogen tussen zitten. Omdat Abi zelf ook vier jaar oud is, kunnen kinderen zich goed met haar identificeren. Verder past de leef en belevingswereld erg goed bij kinderen met deze leeftijd.