Knabbel en Babbel filmpjes

5 filmpjes
Strijden voor Eten
02:54

Strijden voor Eten

4098
Trailer Horn
02:50

Trailer Horn

3806
De Open Haard
02:50

De Open Haard

8426
Gek van Daisy
06:27

Gek van Daisy

4949
Winter Voorraad
02:54

Winter Voorraad

6387

De beste filmpjes van Knabbel en Babbel kijk je online op Kids-Tube.nl

Hier hebben wij voor jou en je kids de beste Knabbel en Babbel filmpjes verzameld die wij op video websites als Youtube hebben kunnen vinden. Door alleen de beste filmpjes te verzamelen willen wij jou het beste overzicht geven zonder verzand te raken in de resultaten van Youtube. Daarnaast worden de filmpjes van Knabbel en Babbel op deze kindertube ook nog eens gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Knabbel en Babbel

Knabbel en Babbel zijn twee bekende animatiefiguren die in 1943 hun debuut op tv maakten. In het Engels worden de twee eekhoorntjes van Disney ook wel Chip ‘n’ Dale genoemd. Hun eerste optreden in een filmpje van Disney maakten zij in Private Pluto, maar pas in 1947 werden zij bekend onder hun huidige namen.

Knabbel en Babbel hebben ieder hun eigen uiterlijke kenmerken en beiden hebben ze zo hun talenten. Babbel is een graag pratende grappenmaker en Knabbel is de meest slimme van twee. De twee eekhoorns hebben het in de afleveringen veelal aan de stok met de grote Disney held Donald Duck. Vrijwel altijd zijn Knabbel en Babbel veel slimmer dan de soms wat domme Donald Duck. Dit levert veel grappige situaties op waarin Oom Donald balend achterblijft.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Knabbel en Babbel zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. Er wordt weinig in gesproken maar door de verhaaltjes en geluiden wordt heel goed duidelijk waar het filmpje over gaat. De snelle beelden zorgen ervoor dat deze filmpjes niet geschikt zijn voor jongere kinderen. De filmpjes zijn overigens ook zeer populair bij tieners en volwassen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie