Winx Club filmpjes

14 filmpjes
De Schitterende Schelpen
22:01

De Schitterende Schelpen

1732
On Tour
01:31:36

On Tour

917
Darkars Gevangene
23:19

Darkars Gevangene

2115
De Laatste Fee op Aarde
23:15

De Laatste Fee op Aarde

1441
De Kristallen Doolhof
23:44

De Kristallen Doolhof

1394
Een Fee in Gevaar
22:40

Een Fee in Gevaar

888
Duel der Tovenaars
20:39

Duel der Tovenaars

871
Hallowinx
23:07

Hallowinx

1492
IJs en Vuur
22:18

IJs en Vuur

907
Blooms Beproeving
22:37

Blooms Beproeving

1869
Verbond met de Heksen
23:14

Verbond met de Heksen

1619
Miss Magix
23:50

Miss Magix

1464
Het Prinsessenbal
23:51

Het Prinsessenbal

1820
De Elven Aanval
21:11

De Elven Aanval

1052

Winx Club filmpjes in het Nederlands

Op deze pagina vind je de beste filmpjes van Winx Club in het Nederlands. Hier hebben wij voor jou en je kids de beste filmpjes verzameld. Staat jouw favoriete Winx Club filmpje nog niet op de site? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Winx Club

Winx Club is een animatieserie die oorspronkelijk in Italië is uitgebracht. De serie gaat over een magische wereld met zes feeën die de hoofdrol hebben. De serie bestaat uit zes seizoenen en drie films.

De serie gaat van start in Gardenia, een stadje op de planeet Aarde waar de Bloom, een roodharige tiener met een sterk karakter, samen met haar ouders en haar konijn Kiko woont. Op een dag ziet Bloom een gevecht tussen de kwaadaardige Knut en zijn helpers, en de fee van zon en maan, Stella die lijkt te verliezen. Bloom probeert Stella te helpen, maar komt zelf in het nauw. Nu ze al haar pijlen moet richten op de oger wekt ze ongewild een magische straal op die Stella de kans geeft zich te herstellen. Samen verslaan ze de oger, maar Stella verliest het bewustzijn en Bloom neemt haar mee naar huis om te herstellen. Hier is het verhaal van Winx Club begonnen.

Met haar toverkracht belandt Bloom samen met Stella en haar konijn Kiko op de planeet Magix. Hier kan Bloom kan het direct vinden met Flora, Techna en Musa. Ze verzint een klinkende naam voor de vrolijke groep vriendinnen: Winx.

De serie wereldwijd in tientallen andere landen vertoond. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon. Als je Winx Club leuk vindt, dan vind je mogelijk ook Totally Spies, Mega Mindy en Horseland leuk.

Wist je dat?

De roodharige Bloom 16 jaar oud is en op de Aarde heeft gewoond?
De naam ‘Winx’ is afgeleid van het engelse woord ‘Wings’, wat vleugels betekend?
Bloom alleen in de Winx Club strips werkt in een bar genaamd The White Horse?

Leeftijdsinformatie

De serie Winx Club is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ondanks dat hun geloof in magie en feeën afneemt zal het in combinatie met avontuur en actie deze kinderen aanspreken. Omdat helden voor 6-jarige kinderen ook nog heel belangrijk sluit de serie hierop aan. Er moet wel goed opgelet worden op wat er wordt gezegd omdat er erg vlot gesproken wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie