Team Umizoomi filmpjes

9 filmpjes
Het Spokenfeest
22:53

Het Spokenfeest

4836
Hoe werkt zoiets
03:45

Hoe werkt zoiets

3901
Het Magische Huis
22:53

Het Magische Huis

3691
De Feestdans
00:41

De Feestdans

3192
Muis in de Ruimte
22:54

Muis in de Ruimte

3103
De Speelgoed Optocht
22:57

De Speelgoed Optocht

2719
Rolschaatsen
22:24

Rolschaatsen

2684
Themesong
00:54

Themesong

2620
De Speelgoedwinkel
22:54

De Speelgoedwinkel

2367

De beste Team Umizoomi filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je een overzicht van de beste Team Umizoomi filmpjes in het Nederlands die het team van Kids-Tube heeft kunnen vinden op websites zoals Youtube. Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons voorop en daarom kun je gerust je kinderen naar deze filmpjes van Umizoomi laten kijken. Heb jij nog meer leuke video’s ontdekt die nog niet op deze website staan? Neem dan contact op zodat wij de filmpjes kunnen bekijken en kunnen plaatsen als wij deze geschikt vinden.

Over Team Umizoomi

Team Umizoomi is een geanimeerde serie voor kinderen die zich vooral richt wiskunde met onderdelen zoals tellen, vormen, metingen en het vergelijken van dingen. Hierdoor is deze serie bij uitstek geschikt om kinderen op een spelende manier dingen te laten leren. De Serie werd voor het eerst uitgezonden in 2010 op Nickelodeon. Er zijn in totaal 4 seizoenen gemaakt, maar een 5e seizoen is voorlopig niet gepland.

Het team van Umizoomi bestaat uit Milli, Geo en een robot met de naam Bot. Het vierde lid van het team is kind dat thuis naar de tv kijkt en meehelpt met het oplossen van vragen. De interactie tussen de personages en het kind thuis is een belangrijk element dat deze serie zo succesvol heeft gemaakt. De afleveringen van Umizoomi spelen zich af rond het kleurrijke stadje Umi City. Hier worden vele wiskundige problemen samen met de kijkertjes opgelost. Als een belangrijk probleem is opgelost voert het team de Umi Shake dans uit en wordt de kijker uitgedaagd om mee te doen.

Leeftijdsinformatie

Het programma is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. De wiskundige onderwerpen zijn niet al te moeilijk en kunnen goed wordt gesnapt door deze leeftijdsgroep. Verder zorgen de muziek en felle kleuren ervoor dat deze leeftijdsgroep zich aangetrokken voelt door de filmpjes van het team van Umizoomi.