Hopla filmpjes

5 filmpjes
Een Geschenk van Onki
05:26

Een Geschenk van Onki

1534
Een Rare Picknick
05:07

Een Rare Picknick

1404
Waar is Poes
05:11

Waar is Poes

1772
Een Mooie Regenboog
05:11

Een Mooie Regenboog

1972
De Appelboom
05:49

De Appelboom

2419

De leukste Hopla filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

De beste en leukste Hopla filmpjes vanaf Youtube, Vimeo en andere online bronnen vind je op deze pagina. Wij zoeken altijd naar de leukste filmpjes en video’s van Hopla voor kinderen. Staat jouw favoriete Hopla filmpje er niet tussen, laat het dan weten via het contactformulier.

Over Hopla

Hopla is een kinderserie dat gaat over een konijntje dat ongeveer 5 minuten duurt. Het figuurtje is afkomstig uit België waar deze in 1999 werd bedacht door Bert Smets. Inmiddels worden de afleveringen in meer dan 30 landen over de hele wereld uitgezonden.

De filmpjes van Hopla zijn vrij simpel gehouden en er wordt ook niet in gesproken. Het konijntje leert de kinderen stapsgewijs allerlei dingen, enkel vergezeld van wat geluiden en muziek. In de filmpjes komen verder Lola de Poes, Nina de beer en Onki het varkentje voor.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Hopla zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 1 jaar oud. De filmpjes zijn erg simpel en volgen een bepaalde volgorderlijkheid waardoor kinderen van deze leeftijd het goed kunnen snappen. Ook de felle kleuren en de geluiden spreekt deze kinderen erg aan.