Uki filmpjes

8 filmpjes
35 Minuten Non Stop
35:07

35 Minuten Non Stop

14917
Sneeuw Konijn
05:01

Sneeuw Konijn

6108
Verstoppertje
04:00

Verstoppertje

2685
De Tol
05:02

De Tol

2670
Uki en Pien
01:27:54

Uki en Pien

4027
Bellen Blazen
05:02

Bellen Blazen

3073
Konijn wil Vliegen
05:02

Konijn wil Vliegen

1770
De Ballon
04:00

De Ballon

3414

De beste Uki Filmpjes bekijk je op Kids-Tube.nl

Uki is een bekend karakter van Baby TV waar de jongste kinderen dol op zijn. Hier hebben wij voor jou en je kinderen de beste filmpjes van Uki verzameld. Staat jouw favoriete Uki filmpje nog niet op de site? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Uki

Uki is een geel fantasiekarakter die in een kleurrijke wereld leeft met andere dieren. Uki laat de kinderen graag dingen zien waar ze van kunnen leren. Zo begint iedere aflevering met een puzzel, waarna hij met bladeren een figuur in de lucht tekent waar de aflevering over gaat. Daarna gaat Uki naar zijn huisje waar hij een object haalt wat betrekking heeft op het verhaal.
Alle filmpjes van Uki staan in het teken van het spelenderwijs dingen leren. Volgens het vaste stramien komen alledaagse onderwerpen voorbij die interessant zijn voor jonge peuters.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Uki zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 1 jaar oud. Iedere aflevering heeft dezelfde volgorde en de video’s duren ongeveer 5 minuten. Zowel de lengte als de volgorde is een belangrijk kenmerk van een filmpje dat geschikt is voor jonge peuters. Daarnaast bestaan de verhaaltjes enkel uit geluidjes en muziek die de verhaallijn illustreren. Nadeel is wel dat er geen gesproken tekst voorkomt, waarmee het kind zijn taal kan ontwikkelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie