Totally Spies filmpjes

12 filmpjes
Iets voor Muzikanten
21:22

Iets voor Muzikanten

6211
Winkelen
20:16

Winkelen

218
Solo Spies
20:43

Solo Spies

2965
Spion gladiatoren
01:04:06

Spion gladiatoren

3795
Danger TV
20:42

Danger TV

2517
WOOHPAhoy
20:43

WOOHPAhoy

1831
Jungle Boogie
20:41

Jungle Boogie

2411
Help Mummie
22:08

Help Mummie

1416
Spionnen op de Vlucht
01:04:06

Spionnen op de Vlucht

326
Kwade Valentijnsdag
21:45

Kwade Valentijnsdag

274
Halloween
20:41

Halloween

205
De Terugkeer van Geraldine
20:39

De Terugkeer van Geraldine

216

Totally Spies afleveringen en filmpjes

Op deze pagina vind je de beste filmpjes van Totally Spies in het Nederlands. Hier hebben wij voor jou en je kids de beste filmpjes verzameld. Staat jouw favoriete Totally Spies filmpje nog niet op de site? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Totally Spies

De drie spionnen worden gevormd door Sam, Clover en Alex die bij de organisatie voor de mensenbescherming werken en wereldwijd vechten tegen criminaliteit. De Totally Spies filmpjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze serie is vooral populair bij meisjes. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon.
Van oosprong is Totally Spies een Franse animatieserie. De Totally Spies filmpjes hebben veel weg van Charlie’s Angels. De drie studenten uit Beverly Hills zijn in het geheim spionnen van de organisatie WOOHP. Deze organisatie heeft de taak om de wereld tegen allerlei bedreigingen te beschermen.
Veel van de afleveringen hebben ook nog subplot over één van de drie spionnen in hun dagelijkse leven. De serie maakt regelmatig een knipoog naar bekende series zoals James Bond, X-Men en Beverly Hills 90210.
Door de serie heen zijn veel referenties en knipogen te ontdekken naar films en series als James Bond, Austin Powers,The Matrix, X-Men, Men in Black, en Beverly Hills 90210. Als je Totally Spies leuk vindt, dan vind je mogelijk ook Winx Club of Mega Mindy leuk.

Personages

Samantha Simpson wordt ook wel Sam genoemd. Sam heeft rood haar en is tevens de slimste van de drie. Ze is de oudste en de sterkste van de drie Spies. Tijdens gevechten draagt ze altijd een groen kostuum. Alexandra Vasaquez (Alex) is de naam van het tweede personage uit Totally Spies. Alex heeft zwart haar en is de meest sportieve, maar is ook vaak onhandig. Ze heeft bijvoorbeeld rijlessen maar heeft erg veel moeite om deze te besturen. Alex draagt het gele kostuum.
Clover Manson is de spion met het blonde haar. Clover is de meest ijdele van de drie en gaat graag met jongens om. Tijdens haar missies draagt ze het rode kostuum. Andere personages uit de serie zijn Jerry, de directeur van WOOHP. Mandy de klasgenoot van Sam, Alex en Clover. Verder kennen we Mindy, het nichtje van Mandy.

Wist je dat?

Leeftijdsinformatie

Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Omdat de serie geweld bevat en het belangrijk is het onderscheid te maken tussen fantasie en werkelijkheid is Totally Spies niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.
De serie volgt een vast patroon en is dus voorspelbaar, waardoor het geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Omdat de serie ook scherpzinnige opmerkingen en leef- en belevingswereld (middelbare school) bevat, zullen ook oudere kinderen (vanaf 9 jaar) nog plezier beleven aan de serie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie