Blaze en de Monsterwielen filmpjes

8 filmpjes
Race naar de Top van de Wereld
02:33

Race naar de Top van de Wereld

3248
Het Circuit in de Lucht
04:07

Het Circuit in de Lucht

1695
Liedje
00:31

Liedje

1165
Het Wensende Wiel
03:35

Het Wensende Wiel

1352
Maak kennis met Blaze
00:27

Maak kennis met Blaze

729
Themesong
00:41

Themesong

913
Maak kennis met Zeg
00:27

Maak kennis met Zeg

788
Laten we Blazen
00:46

Laten we Blazen

965

De beste Blaze en de Monsterwielen filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

De beste en leukste Blaze en de Monsterwielen filmpjes voor kinderen hebben wij op deze pagina verzameld. De meeste filmpjes en video's zijn afkomstig van Youtube en wij proberen hierbij zoveel mogelijk filmpjes in het Nederlands te selecteren.


Over Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen is een animatieserie geproduceerd door CGI Interactive die in 2014 in premiere ging op Nickelodeon. De afleveringen gaan over Blaze, een rode monstertruck en AJ de chauffeur. Samen beleven ze vele avonturen met bevriende monstertrucks zoals Stripes, Starla, Darington en Zeg.

In veel afleveringen zien we ook de blauwe en groen truck terug met de namen Crusher en Pickle die vals spelen in races. In de Blaze filmpjes zien we ook geregeld het meisje Gabby, die ontzettend handig is en alles wat kapot is weer kan maken.

 

Leeftijdsinformatie

De afleveringen en filmpjes van Blaze en de Monsterwielen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Door het taalgebruik en de snelheid hiervan is het niet altijd goed te volgen voor jongere kinderen. Zij zullen zich wel aangetrokken kunnen voelen door de gekleurde fantasiewereld, maar de verhaallijn volgen kan dan lastiger zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie