Met de kinderen naar Andalusië!

16-01-2019 door Gastblog: La Casita vakantiehuizen

kindervakantie andalusie

Kindervakantie naar Andalusië - La Casita vakantiereizen

Lekker overwinteren met de kinderen, even quality time voor elkaar en voor jezelf. Om te genieten tijdens een vakantie met de kinderen hoef je niet altijd naar de massale toeristenoorden. Er zijn genoeg mooie plekken in Europa waar jong en oud een heerlijke tijd kan beleven. Bijvoorbeeld als men kiest voor een vakantie Zuid Spanje. Andalusië is een heerlijk streek waar men nog echt de Spaanse sfeer kan proeven, maar waar ook genoeg te doen en te ontdekken valt voor alle leeftijden. Tijdens een verblijf in een villa in Zuid Spanje kun je met volle teugen genieten van de relaxte sfeer, de schitterende omgeving, het heerlijke klimaat én natuurlijk van elkaar. 

Villa Zuid Spanje: een relaxte sfeer voor het hele gezin 

In de kleinschalige vakantieparken met zwembad van La Casita hebben de kinderen ook zo vriendjes gevonden. Dus er is altijd ook een momentje voor je jezelf. Omdat de vakantieparken zo kleinschalig zijn, is de sociale controle groter waardoor er een meer veilige omgeving voor je kind wordt gecreëerd. Behalve het zwembad is er ook een restaurant op het vakantiepark, hierdoor heb je de keus om zelf eten te bereiden of lekker uit eten te gaan. De comfortabele vakantiehuizen zijn erop ingesteld om helemaal tot rust te komen, waarbij ook aan de kleintjes is gedacht. Bijvoorbeeld even een momentje van rust met de Bumba kinderfilmpjes voordat ze weer gaan spetteren en spatteren in het zwembad. Op het park heerst een relaxte sfeer en indien gewenst, kan de drukte altijd opgezocht worden. De twee vakantieparken liggen in de buurt van grote steden, gezellige stranden en tal van andere bezienswaardigheden. 

Finca el Moralejo

Andalusië ontdekken met de auto 

Er bestaat ook de mogelijkheid om voor een fly drive Andalusië te kiezen. Iedere keer een andere omgeving met prachtige bezienswaardigheden, maar ook iedere keer het comfort van een heerlijk vakantieverblijf. In Andalusië kun iedere dag opnieuw leuke en mooie dingen ontdekken. Het zuiden van Spanje heeft niet alleen prachtige stranden, maar ook indrukwekkende steden zoals Sevilla, Granada of Cordoba. Rondom de bekende badplaatsen zijn er ook voor de kinderen tal van leuke uitstapjes te maken, zoals attractieparken, dierenparken of dolfijnen spotten tijdens een boottocht. 

Een bijzondere reis 

Ben je op zoek naar een mooie locatie buiten Europa? Bekijk dan eens onze mogelijkheden bij het bijzondere Medellin Colombia. Op deze prachtige plek in Zuid-Amerika ligt de oorsprong van onze heerlijke Cafè Maricita die rechtstreeks van onze bevriende koffieplantage komt. Ontdek dit prachtige deel van Colombia tijdens een heerlijke vakantie in de koffiefinca.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie