Phineas and Ferb filmpjes

Geef me Keihard een Punt

2 jaar ago 8662 0

Mijn naam is Doof

2 jaar ago 4962 0

We Kijken en we Wachten

2 jaar ago 4432 0

Danny's Verhaal

2 jaar ago 4662 0

Disco Minigolf Koningin

2 jaar ago 4161 0

De Nieuwe Achtbaan

2 jaar ago 4851 0

Ik heb Ketens om

2 jaar ago 4171 0

Mijn Karretje

2 jaar ago 4441 0

Leve Doofania

2 jaar ago 4881 0

We Kijken en we Wachten

2 jaar ago 4321 0

Vernietigde Dromen

2 jaar ago 4021 0

Aglet en Nestel

2 jaar ago 4421 0

Als je een Kleintje bent

2 jaar ago 4421 0

Phineas en Ferb filmpjes in het Nederlands op Kids-Tube.nl

Op deze pagina vind je de beste filmpjes van Phineas en Ferb die wij hebben verzameld vanaf Youtube en andere online bronnen. Staat jouw favoriete Phineas en Ferb filmpje nog niet op de site? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid, zodat wij altijd veilige kinderfilmpjes tonen.

Over Phineas en Ferb

Phineas en Ferb is een animatieserie uit  die geproduceerd is in de Verenigde Staten. Daar wordt de serie uitgezonden op de verschillende kanalen van Disney. In Nederland waren de afleveringen van Phineas en Ferb voor het eerst te zien in 2009 bij Jetix en vanaf 2010 op Disney XD. In Nederland worden de series nagesynchroniseerd.  De serie staat vooral bekend om de vele liedjes de in bijna alle afleveringen voorkomen.

De serie gaat over de creatieve (stief)broertjes Phineas en Ferb die zomervakantie hebben.. Iedere dag hebben ze voldoende tijd en doen ze leuke dingen om hun dag mee te vullen. De grote zus Candace  is een echt tienermeisje en is niet altijd even blij met de ideeën die de broertjes hebben. Meestal schakelt zij hun moeder in om de creatieve ideeën van de broertjes te dwarsbomen. De broertjes hebben het altijd snel door en zorgen ervoor dat alles gewist is voordat moeder komt kijken.

Wist je dat?

Het huisdier van Phineas en Ferb genaamd Perry in werkelijkheid geheim agent is?
De makers er 16 jaar over hebben gedaan om het concept op tv te krijgen?
De titelsong in 2008 werd genomineerd voor een Emmy Award?

Leeftijdsinformatie

De serie is geschikt voor kinderen met de leeftijd van 6 jaar oud. Door de muziek zijn de verhaallijnen erg toegankelijk voor deze kinderen. Wel moet ze een goede concentratie hebben om de verhaallijn echt te kunnen volgen.

Alle Kleuter filmpjes
Ga naar de homepage