Bumba filmpjes

6 filmpjes
De Pratende Vogel
05:08

De Pratende Vogel

18285
Op Reis
02:06

Op Reis

19465
Tekenfilmpje
01:02

Tekenfilmpje

12424
De Bumba Dans
02:28

De Bumba Dans

13820
Bumba in Plopsaland
23:39

Bumba in Plopsaland

12632
Nanadu de Babysit
06:35

Nanadu de Babysit

11023

De beste Bumba filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

Hier hebben wij voor jou de beste Youtube Bumba filmpjes verzameld die wij hebben kunnen vinden. Door op deze pagina enkel de beste filmpjes van Bumba te tonen kun je gemakkelijk de beste filmpjes en video's bekijken. Daarnaast houdt het team van Kids-Tube goed de kwaliteit in de gaten. Enkel filmpjes geschikt voor kinderen en met een acceptabele resolutie kun je online op deze website bekijken. Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw favoriete Bumba filmpje nog niet in het overzicht staat, neem dan snel contact met ons op zodat wij het op kindvriendelijkheid kunnen checken!

Over Bumba

Bumba is een kinderprogramma geschikt voor peuters dat gemaakt is in België. Het programma is verzonnen door Jan Maillard en uiteindelijk door Studio 100 in productie genomen. In België wordt de serie uitgezonden op Ketnet en in Nederland is Bumba via het kinderprogramma Zappelin te zien. Ook in Canada, Duitsland en Spanje is de serie door peuters te bekijken op tv. Bumba is een vrolijke clown die nauwelijks praat en allemaal gekke dingen uithaalt in het circus. Bumba heeft verschillende vrienden in het circus die in de afleveringen meedoen zoals Bumbalu, Kiwi en Tumbi de olifant. Ieder filmpje duurt slechts ongeveer 5 minuten, zodat jonge kinderen de aandacht goed kunnen vasthouden.

Wist je dat?

De kinderserie oorspronkelijk Buba heette, maar de naam veranderd moest worden omdat die naam al geclaimd was door een ander bedrijf? De filmpjes van Bumba voor een blauw scherm worden opgenomen, zodat er later andere beelden achter gezet kunnen worden? De figuren in de filmpjes in het echt ongeveer 2 meter hoog zijn?

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Bumba zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 1 jaar. Bumba maakt veel gebruik van opsommingen en herhalingen wat goed past bij deze leeftijd. Ook kent Bumba de kleuren en kan hij tot 10 tellen, wat goed aansluit bij het leerproces waarin deze kinderen zich bevinden. Er wordt enkel fictief door de karakters gesproken, maar een voice over vertelt in korte en duidelijke zinnen wat er gebeurt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie