Bobo filmpjes

De TV Show

2 jaar ago 441936 0

Kamperen in Theater

1 jaar ago 220119 0

Bobo en Tjerk Zomershow

2 jaar ago 378817 0

Leukste liedjes

2 jaar ago 424314 0

Het Doe Lied

2 jaar ago 279112 0

Kamperen

2 jaar ago 283810 0

Muziek Clip

2 jaar ago 22813 0

De leukste filmpjes van Bobo online

De leukste Bobo filmpjes online vind je overzichtelijk op deze website. Wij proberen altijd de beste filmpjes op deze website te delen. Mochten jouw kinderen Bobo willen kijken, dan kun je altijd op Kids-Tube terecht! Bovenstaande Bobo kinderfilmpjes zijn geselecteerd vanuit Youtube, Vimeo en andere online bronnen. Wij checken de filmpjes op kindvriendelijkheid en kwaliteit.

Over Bobo

Bobo is een kinderprogramma geproduceerd door Studio 100 uit Belgie. Iedere aflevering van de Bobo filmpjes duren ongeveer 12 minuten lang. In ieder programma staat een thema centraal dat wordt uitgelicht met een liedje en een filmpje. De serie die gebaseerd is op een stripverhaal was voor het eerst te zien in 2011.

De afleveringen van Bobo gaan over de blauwe konijnen Bobo en Tjerk die in een boomhut wonen. Ze maken allerlei verhalen mee die uiteindelijk ook weer goed zullen aflopen. Aan het einde van de aflevering laat Bobo weten wat hij heeft geleerd.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Bobo zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. In de afleveringen komen nogal wat moeilijke woorden en uitspraken voor, al zullen deze wel worden uitgelegd. Verder passen de thema’s bij deze leeftijdsgroep waardoor ze zich hierin kunnen inleven. In de afleveringen van Bobo komen regelmatig gevoelens zoals rivaliteit en jaloezie terug, wat erg goed aansluit bij deze leeftijdsgroep.

Alle kleuterfilmpjes
Terug naar homepage