Minions filmpjes

11 filmpjes
De Minions Houseparty
04:56

De Minions Houseparty

10194
Het Bananenlied
03:59

Het Bananenlied

16407
Naar het Strand
00:58

Naar het Strand

8540
Compilatie
08:27

Compilatie

9558
Zomerfeest
04:28

Zomerfeest

6807
Minions gaan naar de Stad
01:41

Minions gaan naar de Stad

5636
I Swear Liedje
03:34

I Swear Liedje

7680
Dave in de Bioscoop
00:41

Dave in de Bioscoop

5450
New MiniMovie
04:05

New MiniMovie

700
De paarse Minion aanvallen scène
05:31

De paarse Minion aanvallen scène

1565
 Feliz Navidad
01:20

Feliz Navidad

697

De leukste filmpjes van de Minions in het Nederlands kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de leukste en grappigste Minions filmpjes die wij op Youtube hebben gevonden. Wij hebben hier een mooi overzicht gemaakt met enkel de beste filmpjes die wij hebben kunnen vinden in het Nederlands. Wij letten er scherp op dat ieder filmpje kwalitatief is en geschikt is voor kinderen.

Over MINIONS

De Minions zijn kleine gele wezentjes uit de Despicable Me animatiereeks. Deze film is in het Nederlands ook wel bekend onder de naam Verschrikkelijke Ikke. In deze film van Universal waren zij de handlangers van de gemene Gru die de wereld wilde overheersen. De Minions probeerden hem hierbij te helpen, maar helaas wilde dat dankzij de grappige gele monstertjes niet lukken. Voor de samenwerking met Gru, dienden ze onder andere onder Dzjengis Khan, Napoleon en Dracula!

Sinds 2015 hebben de Minions zelf de hoofdrol gegrepen in hun eerste eigen film. In deze animatiefilm gaat een drietal Minions onder leiding van Kevin de wereld in op zoek naar een nieuwe meester. Ze komen uiteindelijk in Amerika uit waar ze Scarlet Overkill tegenkomen. Het lukt het drietal om te slagen voor de test, waardoor ze voor haar mogen werken in Engeland. Uiteindelijk weten ze het voor elkaar te krijgen dat Scarlet tot Koningin wordt getroond, maar helaas worden ze op dat moment door haar in een gevangenis gestopt.

Uiteindelijk weten de Minions te ontsnappen en samen met een leger van de gele wezentjes de strijd aan te gaan met Scarlet. Zullen ze dit winnen?

Leeftijdsinformatie

De Minions filmpjes in het Nederlands zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 7 jaar oud. De Engelse variant met ondertiteling is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, omdat deze oud genoeg zijn om dit snel genoeg te lezen. Jongere kinderen zullen de animaties in deze kinderfilm fantastisch vinden, maar de verhaallijn zal net iets te snel gaan om het te kunnen volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie