Ernst en Bobbie filmpjes

10 filmpjes
Het Konijn
09:36

Het Konijn

2222
Ballonnenpost
02:51

Ballonnenpost

3404
Bastiaan
02:06

Bastiaan

1661
Je bent een Soepkip
03:21

Je bent een Soepkip

3249
Keelamandelen
07:52

Keelamandelen

5109
Ben niet Bang
03:01

Ben niet Bang

1600
Snoep Liedjes
03:11

Snoep Liedjes

2124
Blurkies
02:49

Blurkies

1836
Het weggelopen Kalfje
09:31

Het weggelopen Kalfje

1601
Op Dieet
03:06

Op Dieet

1254

De beste filmpjes van Ernst en Bobbie kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je een overzicht van de beste Ernst en Bobbie filmpjes die het team van Kids-Tube heeft kunnen vinden op websites zoals Youtube. Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons voorop en daarom kun je gerust je kinderen naar deze filmpjes laten kijken. Heb jij nog meer leuke Ernst en Bobbie video’s ontdekt die nog niet op deze website staan? Neem dan contact op zodat wij de filmpjes kunnen bekijken en kunnen plaatsen als wij deze geschikt vinden.

Over Ernst en Bobbie

Ernst, Bobbie en de rest is een kinderserie die draait om de vrienden Bobbie en Ernst die diverse leerzame avonturen beleven. De meeste afleveringen spelen zich op de boerderij waar zij spannende maar ook leuke situaties meemaken.

Ernst en Bobbie zijn erg verschillende qua karakter en dat zorgt voor lachwekkende momenten. Bobbie is niet altijd even slim en daardoor gaan dingen weleens mis. De slimme Ernst weet hier gelukkig meestal goed op in te springen om toch samen de problemen op te lossen. In de afleveringen worden verder veel liedjes gezongen die te maken hebben met het thema van de uitzending.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Ernst en Bobbie zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 3 jaar oud. De afleveringen kenmerken zich door een chronologische volgorde wat deze kinderen erg fijn vinden. Er komen moeilijke woorden voor, maar deze worden vrijwel alijd uitgelegd zodat deze peuters hun woordenschat kunnen uitbreiden. Ook het thema ‘problemen oplossen’ is iets waar kinderen in deze leeftijdsgroep veel van kunnen leren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie