Knofje filmpjes

4 filmpjes
Verstoppertje
09:35:00

Verstoppertje

1499
Bij de Bakker
01:28

Bij de Bakker

29538
Duimen
10:05

Duimen

2357
Knofje de Voorstelling
01:40

Knofje de Voorstelling

3774

De beste filmpjes en afleveringen van Knofje

Op deze pagina vind je de beste Knofje filmpjes die wij online gevonden hebben op Youtube. Op deze pagina staan alle Knofje afleveringen die online beschikbaar zijn. Ken jij toch nog leuke filmpjes of fragmenten die niet online staan op deze website? Neem dan contact op met het team van Kids-Tube en wellicht plaatsen wij jouw favoriete filmpje dan op onze website.

Over Knofje

De kinderserie gaat over een meisje dat 4 jaar oud is en Knofje heet. De serie voor kleuters dat in opdracht van de KRO is geproduceerd kwam uit in 2001. In totaal zijn er slechts 6 afleveringen gemaakt die iedere zo’n 10 minuten duren. De kinderserie is gebaseerd op het boek van Burny Bos dat dezelfde naam draagt. In deze serie speelt Yvon Jaspers de moeder van Knofje die zwanger is. Knofje zelf wordt gespeeld door Sterre Herstel die later nog in andere kinderfilms een rol heeft gekregen.

Knofje is een roodharig meisje dat eigenwijs is en veel fantasie heeft. Zo speelt ze graag alleen (of samen met haar pop Flut), bijvoorbeeld op de zolder of samen met haar moeder. Het thema geboorte staat centraal in deze serie, waardoor kinderen leren wat het inhoudt om een broertje of zusje te krijgen.

Leeftijdsinformatie

De Knofje filmpjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Zowel het tempo als het taalgebruik zijn geschikt voor kinderen van deze leeftijd. Ook de omgeving waar het zich afspeelt, veelal in en om huis zorgt ervoor dat deze kinderen veel herkenning zien. Het thema geboorte is voor deze kinderen zeer interessant en past ook in de belevingswereld. Kinderen van deze leeftijd vinden het erg prettig dat het verhaal steeds wordt ingeleid door Knofje zelf en ook de afsluiting verzorgt.

Meer kinderfilmpjes?

Ben je op zoek naar meer leuke kinderfilmpjes om te kijken? Kijk dan zeker nog even verder op Kids-Tube.nl

Naast Knofje kun je namelijk ook genieten van nog veel meer peuter- en kleuterfilmpjes. Met filmpjes van onder andere:

Brandweerman Sam, die de buurt helpt bij het redden van dorpsbewoners.

Mega Mindy, de superheldin die het onrecht bestrijdt samen met superheld Mega Toby.

Paw Patrol, jouw favoriete viervoeters

Bob de Bouwer, de bouwvakker die niks te veel is

Woezel en Pip, die in toverland echte vriendschap laten zien.

Bumbasesamstraat en nog veel meer!

Luister je liever naar alleen de kinderliedjes van al deze programma's en meer? Ook dat kan op Kids-Tube.nl. Hier geniet je onder meer van K3 liedjes  en Kinderen voor Kinderen waardoor je heel de dag door naar jouw favoriete muziek kan luisteren.

Heb jij nog leuke toevoegingen voor Kids-Tube.nl? Laat het ons dan vooral weten als je iets mist van jouw favoriete karakters.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie