Wat is een winterschilder?

08-10-2020

Winterschilder

De Winterschilder van Wyger Smits

Maak ook dit jaar weer  gebruik van de winterschilder actie, heeft u binnen schilderwerk (zoals plafonds of stukadoorswerk) en laat u dit uitvoeren in de wintermaanden dan kunt u daardoor kosten besparen. In deze periode geven wij u korting op de offerte.

Inhoudsopgave van onze pagina

1. Wat is een winterschilder?
2. Hoeveel kost een winterschilder?
3. Een winterschilder voor binnenschilderwerk
4. Voordelen van de winterschilder
5. Onderhoudscontract schilder

Wat is een winterschilder?

De winterschilder is een periode in het jaar waarin de weersomstandigheden voor het buitenwerk niet comfortabel zijn en meestal gaat het samen met natte periodes. Hierdoor zijn schilders genoodzaakt binnenwerk te gaan uitvoeren, waarbij de weersomstandigheden niet van belang zijn.

Door in deze periode korting te geven op het uurloon of de offerte, is het voor u aantrekkelijk om het binnenwerk voor deze maanden november tot en met  maart te bewaren. De kwaliteit van de schilder is van hetzelfde niveau alleen voor u voordeliger.

Een winterschilder voor uw binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk zijn weersomstandigheden niet van belang. Uw winterschilder kan dus zonder problemen aan de slag, maar u profiteert wel van een interessante korting. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om uw woning tijdens het schilderen goed te laten luchten door de ramen en deuren open te zetten. Hoewel schilders verplicht zijn om binnenshuis te werken met een verf op waterbasis, een bijna geurloze verf, is het alsnog prettig en gezond om uw woning tijdens het schilderen te voorzien van frisse lucht.

Hoeveel kost een winterschilder?

Als u tijdens de wintermaanden uw huis wilt laten schilderen aan de binnenzijde dan kunt u profiteren van de werkzaamheden van onze winterschilders. 

Bent u niet nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder? Lees dan de tabel hieronder zodat u van te voren op de hoogte bent van de gemiddelde prijzen die berekend kunnen worden voor het schilderen van uw woning in de winter.

Winter schilderwerk Prijs incl materiaal
Binnenschilder  
Per m² ( vierkante meter ) € 25 – € 30
Per uur ( uurloon ) € 40 – € 46
Spuitwerk per m² € 6 –   € 10
Sauswerk per m² € 10 – € 13

 

Zowel de prijs per m2 en het uurtarief van een schilder is lager dan tijdens de zomerperiode.. Als er grote oppervlaktes geschilderd worden dan gaat dit uiteraard sneller dan het schilderen van deuren en kozijnen. Bij kleiner werk zal er een uurtarief worden gehanteerd.

Onze schilders staan van november tot en met maart voor u klaar en voeren uw opdracht met veel expertise uit. Net als het buitenschilderwerk laten we hier ons vakmanschap zien. Voor advies kunt u te allen tijde overleggen met de schilder.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie