Hondenfietskar voor het gezin

02-05-2019

E book2

Hondenfietskar

Een hondenfietskar is een schitterend vervoersmiddel om samen met uw hond een mooie tocht te maken. Wij, van 123Tinki.com hebben een zeer ruim aantal hondenfietskarren voor u met elkaar vergeleken. Het gaat hier om fietskarren van uiteenlopende topmerken op het gebied van hondenfietskarren voor de hond. Baasjes vinden het vaak heerlijk om er samen met de hond op uit te trekken per fiets. En de hond zie je meestal zichtbaar genieten! Kleine hondjes liften vaak mee in een mandje voorop maar grotere honden zijn zeer blij met een hondenfietskar omdat ze niet in een mandje passen.

Uithijgen in de Hondenfietskar

Soms rennen de honden in eerste instantie naast de fiets mee. Op de terugweg zitten ze dan heerlijk uit te hijgen in de hondenfietskar. Het kan ook zo zijn dat baasje en hond naar het bos fietsen, dan gaat de hond in het bos lekker bewegen. Meestal zit een hond dan op de heen en terugweg in de hondenkar. En soms kunnen honden simpelweg niet naast de fiets lopen omdat ze te oud zijn, een lichamelijke handicap hebben of over een slechte conditie beschikken. Het kan in drukke straten en steden ook te gevaarlijk zijn! En de veiligheid van uw hond staart natuurlijk voorop!

Een hoop hondenfietskarren vergeleken

Onze medewerkers hebben niet stil gezeten. Zij hebben weer een heleboel hondenfietskarren voor u vergeleken zodat u makkelijk een keuze kunt maken. Zo zijn er hondenfietskarren die beschikken over ruime zitruimte en waar uw huisdier een super goed uitzicht heeft. Tevens beschikt de hondenfietskar over uitstekende ventilatie dankzij ramen van sterk, fijnmazig polyester, is er een dakopening met zonnescherm, bodem van mdf met antisliplaag en de mogelijkheid om om te bouwen tot wandelwagen.

Hondenfietskarren met complete bescherming

Er bestaan zelfs hondenfietskarren die complete bescherming bieden bij alle weersomstandigheden, dankzij een stevige waterafstotende nylon overkapping. Fietskarren kunnen worden geleverd met reflectoren, een veiligheidsvlag en/of een extra reservehaak. Naast een groot aanbod aan hondenfietskarren staan er op onze website ook een ruime hoeveelheid accessoires vermeld. Zo kun je als het regent gewoon met je hond op pad omdat er ook speciale regenhoezen voor hondenfietskarren worden verkocht. Er bestaat ook een speciale setje met materialen om uw hondenfietskar om te bouwen tot wandelvervoersmiddel. Erg handig om te kunnen wisselen!

Als u een hondenfietskar op meerdere fietsen zou willen gebruiken is het handig om een speciaal koppelstuk aan te schaffen.

Voor als u niet van zwaar trappen houdt

Heeft u een zware hond en houdt u niet van zwaar trappen? Dan is de Fietskar Novel 10 Compleet een uitstekend vervoersmiddel voor u en uw hond. De uiterst handige fietskar brengt je hond al fietsend overal naartoe. Door het lichtgewicht aluminium frame fietst het ook nog eens lekker licht. De Fietskar Novel 10 Compleet is geschikt voor honden met een schouderhoogte van maximaal 65 cm en met  een gewicht van maximaal 50 kg. Aan de zijkant zit een handig zakje om bijvoorbeeld je flesje water in op te bergen.

Middels bovenstaande informatie hopen we u een hoop nieuwe informatie te hebben gegeven. En leuk als u nu ook het nut en plezier van een hondenfietskar inziet!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie