Deze fietsen appeleren aan favoriete kinderseries en -films

29-10-2020

Kinderfietsen

Deze fietsen appeleren aan favoriete kinderseries en -films

Met kinderen werk het zo: als ijskoningin Elsa uit Frozen 2 de favoriet is, wil je die ook op je fiets terugzien. Hoe? Gewoon door een kinderfiets te kiezen met haar afbeelding erop. Zo zijn er nog veel meer favoriete karakters uit series en films op fietsen afgebeeld.

Kinderseries waar auto’s in voorkomen zijn er genoeg. De fiets ontbreekt. In dit geval werkt het vaak andersom en doen kinderseries en films het goed als thema voor een heuse kinderfiets. Zo zijn er fietsjes met afbeeldingen uit Disney-films zoals Frozen 2. Jongensfietsen zijn gepimpt naar de serie Cars (daar heb je de auto!) of de film Batman.

Of het werkt? Vierjarige meisjes vallen als een blok voor de meisjesfiets 12 inch met daarop de afbeelding van de Disney Princess of Woezel & Pip. Deze laatste, in pastelkleuren, is uitgevoerd met een mandje voorop en een kinderzitje achterop.

Je zou willen dat deze kinderfietsen er ook in volwassen uitvoering was

Er is ook een Lovely Stars kinderfiets van hetzelfde formaat helemaal in goudkleur uitgevoerd. Een bagagedragertje voorop zorgt ervoor dat er van alles op meegenomen kan worden en zijwieltjes zorgen voor de balans.

Het kan ook uitbundiger met de Disney Minnie Bow Tique. In roze wit, met een knalroze zadel met daarop witte polkadots. Je zou willen dat ze deze ook in volwassen uitvoering hadden.

Jongens kiezen de stoere skelter

Jongens kiezen op die leeftijd ook wel voor de skelter. En die mag er wezen. De Gokart is een skelter, verkrijgbaar in wit en rood, waar de boys zich de hele zomer mee kunnen vermaken. Ze nestelen zich in de kuipstoel en draaien rondjes op het pleintje. Een stoer stuur en vier flinke banden maken dit tot een stevige skelter.

Ze maken helemaal de blits als er wordt gekozen voor de Huffy Green Machine Mini in groen/zwart. Wat een racemonster is dit. Met z’n drie banden en dubbele stuurhendel kun je er alle mogelijke slidings en manoeuvres mee uithalen. Als je drie of vier jaar bent is dit wat je wilt! Ongeacht welke film jouw favoriet is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie