Kabouter Plop filmpjes

2 filmpjes
De Sprekende Taart
06:50

De Sprekende Taart

1455
Het Ploplied
04:43

Het Ploplied

1446

De beste filmpjes van Kabouter Plop kijk je op Kids-Tube

Op deze website bekijk je altijd de beste Kabouter Plop filmpjes. Bovenstaande filmpjes voor kinderen hebben wij geselecteerd vanaf Youtube. Wij checken de filmpjes op kindvriendelijkheid en kwaliteit.Staat jouw favoriete Kabouter Plop filmpje nog niet in het overzicht op deze website? Laat het ons weten zodat wij het filmpje kunnen controleren op kwaliteit en te plaatsen in dit overzicht.

Over Kabouter Plop

Kabouter Plop is een serie voor kinderen geproduceerd door Studio 100. In totaal zijn er 275 afleveringen gemaakt sinds 1997. Op dit moment worden er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt. De filmpjes van Kabouter Plop gaan over zes kabouters die ieder hun eigen unieke kenmerken hebben. Zo is de ene kabouter goed in klussen en de andere kabouter goed graag lui.

De zes kabouters beleven allerlei dagelijkse gebeurtenissen waar vaak ook een probleem in voorkomt. Door de unieke eigenschappen van de verschillende kabouters weten ze dit altijd tot een goed einde te brengen. In iedere aflevering zit wel een levensles verpakt die Kabouter Plop nog eens uitlegt voordat hij naar Kabouter Dromenland gaat.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Kabouter Plop zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 3 jaar oud. Iedere aflevering duurt ongeveer 5 minuten waardoor kinderen met deze leeftijd het gemakkelijk kunnen volgen. Er komen wel wat moeilijk woorden voor, maar deze worden veel herhaald en uitgelegd. De structuur van de afleveringen is altijd hetzelfde en er komen veel dagelijkse gebeurtenissen in voor.