Beugelbekkie filmpjes

9 filmpjes
Werken Werken Werken
10:05

Werken Werken Werken

830
Meevaller
19:27

Meevaller

774
Driehoeken
21:22

Driehoeken

756
Miss Verstand
19:29

Miss Verstand

682
Twisted
21:29

Twisted

677
Raak Kwaak
19:25

Raak Kwaak

653
Lennerts Vriendin
19:27

Lennerts Vriendin

652
Niet Wit Niet Zwart
10:01

Niet Wit Niet Zwart

650
Identiteitscrisis
19:27

Identiteitscrisis

641

De beste filmpjes van Beugelbekkie in het Nederlands kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Beugelbekkie filmpjes in het Nederlands die wij hebben kunnen vinden op Youtube en andere video websites. De filmpjes van Beugelbekkie worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn op deze kindertube. Als jouw favoriete filmpje van Beugelbekkie niet op de website staat kun je dit altijd doorgeven, zodat wij kunnen checken of deze ergens beschikbaar is in de juiste kwaliteit.

Over Beugelbekkie

De kinder tekenfilm Beugelbekkie gaat over de 13-jarige Sharon Spitz die met een beugel door het leven gaat. Zij is niet altijd even blij met de beugel, maar er zijn situaties waarin deze juist van pas komt. Zeker als zij merkt dat deze beugel mysterieuze krachten heeft!

De filmpjes van Beugelbekkie gaan veelal over thema’s als liefde, beroemde mensen en mode. Deze thema’s komen veel voor in de avonturen die Sharon beleeft samen met haar vriendinnen Maria en Cornel.

Leeftijdsinformatie

De Beugelbekkie filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 9 jaar oud. Ook jongere kinderen zullen zich in eerste instantie aangetrokken voelen tot de beelden, maar deze zullen het verhaal niet goed kunnen begrijpen. Deze verhalen hebben vooral betrekking op zaken die voor pubers relevant zijn en deze kan een 9-jarig kind veel beter snappen.