Babykledingtrends van 2019!

17-08-2019 door Jayno

Wil je dat jouw kleine spruit dit jaar er ook stijlvol bijloopt? Lees dan gauw verder wat de trends voor babykleding van dit jaar zijn. In dit artikel lees je welke trends je in de winkels kunt verwachten en welke trends het beste bij jou passen. Wij hebben alle vormingen voor babykleding voor 2019 op een rijtje gezet.

Tropical
Dit jaar is helemaal in het teken van tropische tinten en motieven. Shirts met tropische bladeren erop geprint zijn helemaal hot. Schaf bijvoorbeeld een leuk rompertje aan met tropische bladeren, bloemen of een pelikaan. Het is de trend voor zomer 2019. Deze kledingtrend gaat ook door naar interieurtrends. Je kunt de babykamer dus ook een tropisch tintje of thema geven.

Cartoons
Je kunt jouw voorliefde voor cartoons beter vroeg bijbrengen. Dit kan natuurlijk door middel van fashion. In 2019 zijn hippe kleertjes met prints van populaire cartoons helemaal in. Natuurlijk kun je voor een Disney thema gaan, maar ook ouderwetse cartoons uit de jaren '90 mogen niet vergeten worden. Het geeft een leuk en speels effect op de kleding.

Eenvoud 
Wat we dit jaar ook vaak terugzien, zijn eenvoudige babykleertjes. Een broekpakje van één stof en één kleur. Het gaat dan op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kleding in bijzondere kleuren met een eenvoudig patroon. Het zijn echte items die je altijd in de kledingkast van jouw kleintje wilt hebben.

Mouwtjes en tierelantijntjes
Naast de eenvoud zijn er ook voor meisjeskleding juist extreme mogelijkheden. Jurkjes, rompertjes en pakjes met extra tierelantijntjes kom je bij veel (web)winkels tegen. Het heeft iets extra liefs en het is eenvoudig om een outfit snel te stijlen. 

Jouw baby ziet er dit jaar al gauw stijlvol uit. In 2019 zijn er leuke trends voor babykleertjes en is er altijd wel een trend waar jij je in kunt vinden. Laat jouw voorliefde voor oude cartoons doorschijnen of kies voor extra veel tierelantijntjes aan de jurkjes van jouw baby. Een leuke outfit voor jouw baby of als kraamcadeau heb je snel gevonden!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie